+31 55 3010500          kantoor@amicaal.net        

AmiCaal

"Helpt u op weg"

Hans Amersfoort

WELKOM BIJ AMICAAL IN APELDOORN

AmiCaal is een efficiënt werkend administratiekantoor gevestigd in Apeldoorn. Wij richten ons met name op starters en het midden- en kleinbedrijf, maar verlenen ook diensten aan particulieren.Met ons team kunnen we uw onderneming uitstekend van dienst zijn op allerlei administratief gebied.

De klant is koning en dus kunt u in overleg bespreken hoe en voor welke onderdelen u uw administratie door ons wilt laten uitvoeren.

Complete administratie

Wij verzorgen uw complete administratie, het doen van aangiften omzetbelasting, het opmaken van de jaarrekening(en) tot het doen van aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. U kunt één of meerdere diensten bij ons afnemen, zo kunt u ook alleen met uw boekhouding bij ons komen, terwijl u voor overige zaken bij uw huidige accountant blijft. Naast uw financiële administratie kunnen wij ook (alleen) uw loonadministratie verzorgen.

"Optimale ondersteuning, kwaliteit, betrouwbaarheid & samenwerking; dit zijn onze kernwoorden, ook wanneer het gaat om fiscale dienstverlening."

Persoonlijke benadering

Wij staan voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en een openhartige en eerlijke wijze van samenwerken. Deze persoonlijke benadering zorgt er tevens voor dat we snel, maar wel zorgvuldig in uw administratieve behoeften kunnen voorzien.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Het eerste uur van ons kennismakingsgesprek vindt geheel vrijblijvend en kosteloos plaats.

Maak een afspraak